top of page

DÉLELŐTT MÉG SZÜKSÉG LEHET AZ ESERNYŐKRE

Pénteken kezdetben több helyen lehet csapadék, majd nyugat felől csökken, felszakadozik a felhőzet, egyre inkább keleten fordulhat elő eső, zápor, egy-egy zivatar.

 

A szél többfelé élénk, keleten és zivatarok környezetében erős lehet. Délután 15-22 fokot mérhetünk, de a csapadékhullást követően visszaeshet a hőmérséklet.

Hidegfronti hatás várható.

Szombaton 

reggel a Dunántúlon, majd középen és fordulhat elő eső, zápor, délután pedig elszórtan ki egy-egy zápor, zivatar. Emellett hazánk nagy részén hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. Élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban 5-12, délután 17-23 fok várható.

Vasárnap 

még egy hidegfront érkezik, kezdetben a Dunántúlon eshet, délután már csak helyenként északon, északkeleten alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar a napos időszakok mellett. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Délután 17-21 fok valószínű.

Hétfőn 

napos-gomolyfelhős csapadékmentes idő várhat, majd kedden egy hidegfront hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A szeles időben hétfőn 18-21, kedden 15-21 fokot mérhetünk.

bottom of page