top of page

A halál karmai közül mentették meg, most gazdit keres Daster

Daster a Mentsvár az Állatokért Alapítvány védence, aki nem nagy túlzással a halálból jött vissza.Dastert rettenetes körülmények között tartották tulajdonosai egy kecskeméti ingatlan udvarán.


Nagy valószínűséggel minden napja egy újabb volt a földi pokolban.
2019.07.23-án este kaptunk egy lakossági bejelentést, miszerint pár órája van hátra egy kikötött kutyának Kecskeméten. Bejelentő elmondása szerint az eb nyakába belenőtt már a lánc, az acél drótkötél és mindenféle madzag illetve nyakörv. Már annyira késő volt , hogy másnap reggel tudtunk csak a helyszínre menni. Kiérkezésünkkor egy elhanyagolt területet láttunk és egy tákolmányos kutyaházban egy ebet behúzódva. Láttuk azonnal, hogy nagy a baj :( Sajnos a gazda nem tartózkodott otthon , de nem is tudtuk megvárni , a szerencsétlen állatnak azonnali segítség kellett. Autóba tettük és állatorvoshoz siettünk vele.

- Írják posztjukban az állatvédők.Ezután sok sok kezelésen esett át, és a nyakán levő rettentő sok láncot is eltávolították.


Nyakát már a kukacok ették, legyek lepték, de megmentői bizakodtak, nem hagyták cserben.


Te se hagyd cserben, segíts neki otthonra lelni!


Daster 2 és fél éves ivartalanított amerikai bulldog kan, aki úgy gondolja vegye fel a kapcsolatot az állatvédőkkel ITT.


Hatalmas köszönet a Mentsvár az Állatokért Alapítvány összes munkatársának és segítőjének!


Ha szeretnél a kutyusnak esélyt adni, akkor a megosztásoddal most rengeteget tudsz segíteni.
bottom of page