top of page

A természet bosszút állt Kínán

Az emberi tevékenység hatása megkérdőjelezhetetlen. A Földet az élőhelyek pusztulása, a fajok kizsákmányolása, a túlhasználat, a környezetszennyezés, az éghajlatváltozás, valamint az invazív fajok és betegségek veszélyeztetik


A jegesmedvék száma 2050-re várhatóan harminc százalékkal csökken, mivel a globális felmelegedés az Északi-sarkvidék jegét megolvasztja.Jelen pillanatban 7.8 milliárd ember él a földön, és ez a szám folyamatosan növekszik.

1800 óta hétszeresére nőtt a népesség.


Ezt a növekedesét semmi sem tudja megállítani, csak egy vírus, amit nyugodtan lehet a Föld szelektálásának is nevezni.Nem csak mi emberek szelektálunk, hanem a földünk is, a természet.


Amikor azt halljuk, hogy egyes fajok kihalófélben vannak, azért sok esetben az ember a felelős, ilyenkor beindít egy láncreakciót, aminek a vége mindig ugyan az. A szelektálás.


Jelenleg is ez történik.


Egy ilyen vírus akár százmilliókkal is végezni tud pár nap alatt.


Jelenleg úgy élünk, mintha 1.8 Föld állna rendelkezésünkre, annyi állatot eszünk, hogy több vizet igényel azok itatása, mint amennyit maga az ember fogyaszt.

1 kg marhahús előállításához 15.000 liter vizet használnak fel valamint 20 kiló gabonát, miközben emberek milliói nem jutnak megbízható ivóvízhez. Ez becslések szerint 800 millió embert érint.Minden egyes nap 20.000 ember hal meg azért mert nem jutott élelemhez, miközben majdnem 2 milliárd ember túlsúllyos.


A most megjelet koronavírus egy figyelmeztetés, figyelemfelhívás arra, hogy maradjunk meg embereknek, ne tegyünk természetellenes dolgokat.


Kína most megszenvedi eddigi ámokfutását.


Rengeteg videót láthattunk melyekben kegyetlenül bánnak az állatokkal, volt, hogy élve ettek denevért, és élve főztek meg kutyákat.

Nem tűrt nyomdafestéket amit műveltek az állatokkal, sokszor már nem is írtunk egy-egy esetről, mert annyira vérlázító volt, hogy nem volt gyomrunk lefordítani magyarra, és nem szerettük volna, hogy a ti hétköznapjaitokat is megfertőzze.Allattomos dolog, kegyetlen és nem emberhez illő magatartás.

Muszáj, hogy legyen következménye, és van is.

Az anyatermészet cselekedett, bosszút áll azért a rengeteg állatért.De ne feledjük el, nem kell Kínáig menni, hogy kegyetlenkedést lássunk.

Hazánkban naponta halnak meg állatok kínok között.A kegyetlenkedést nem lehet nemzethez kötni.


Ha a legfelül lévő sárgával bekeretezett hirdetésre nyomsz, úgy segíted munkánkat, hogy további állatokon segítsünk!Comments


bottom of page