top of page

Tilos kihelyezni meleg búvóhelyet kóbor állatoknak Békéscsabán és Kiskunhalason.

Birságolnak, és el is szállítják az utcán hagyott ételt illetve meleg búvóhelyet a kóbor állatok elől Békéscsabán és Kiskunhalason.


Alkotmányellenes rendelet született Békéscsabán és Kiskunhalason a kóbor macskák ügyében.

Mostantól búvóhelyet sem lehet kihelyezni az utcán élő állatoknak.150.000 - 200.000 közötti bírságot kaphat az az állatszerető ember, aki közterületre vagy lakóházak vonzáskörzetében helyez ki bármit ami megkönnyítheti a kóbor állatok téli napjait.


Ezzel halálra ítélték az összes utcai állatot.

Az alkotmánnyal szembemenő rendeletet azzal magyarázzák, hogy sok panasz érkezett a lakók részéről, ugyanis az otthagyott kaja maradék büdös, és nagy a fertőzésveszély.


Az senkit sem érdekel, hogy az állatok százával fognak meghalni ennek következményében.Lassan odáig fog fajulni a dolog, hogy egyesével fogják lelőni a kóbor állatokat, mint pár éve Egyiptomban.


  • Nem hagyhatjuk, hogy az állatok ellen fordítsák az embereket!

  • Nem szabad tétlenül nézni, hogy egy állat a hidegben majdnem meghal!

Alap emberi ösztön, hogy a bajba jutott állatokon segít, mindegy milyen módon!

Az önkormányzatoknak sokkal könyebb bírságolni, mint a helyzetet megoldani, viszont ez nem megoldás, hanem közvetett állatkínzás, amiért felelniük kell!
Vállalni kell a következményeket!


Minden kóbor állat mely a hideg következményében hal meg, az a helyi önkormányzat leklén fog száradni!


Vajon erre a következményre fel vannak készülve? Kétlem!

1 Comment


Ákos Varga
Ákos Varga
Dec 14, 2019

Helló. 1 : Rendkívül komolyan lehet venni azt a cikket, ahol nincs feltüntetve ki írta. 2 : Nem kéne hergelni az embereket anélkül, hogy bárminemű értelmes megoldást kínálnátok. 3 : A kóbor állatok mindenütt közegészségügyi problémát okoznak. Vagy ti fizetnének azt a kárt (betegség) amit okoznak ? Mellesleg a vedzettség egy emberre is veszélyes kór. 4 : Egyre több a kutyatámadás. Ha egy kóborkutya falka széttép egy kisgyereket, ti majd vigasztaljátok a szülőket ???? GONDOLKOZNOTOK KÉNE, MÉG HA NEHEZETEKRE ESIK IS !!!

Like
bottom of page