top of page

Állatpornós ügybe keveredett a brit gyerekműsorok sztárja.

Bizarr ügyben indult eljárás Stephen Kishsel szemben: a BBC műsorvezetőjét 27 bestialitást ábrázoló fotó birtoklásával vádolják. Ami jelen esetben azt jelenti, hogy olyan képeket találtak nála, amelyen ember élő állattal fajtalankodik.


A 30 éves tévés, művésznevén Sizzlin’ Steve a brit közszolgálati tv gyerekcsatornáján, a CBBC-n vezette az Officially Amazing című műsort, amelyben különböző rekordokat döntött meg.


A Sun brit bulvárlap szerint a felmerült súlyos vádak nyomán Kisht hivatalosan is eltiltották a kutyáktól. A helyzet már csak azért is különösen abszurd, mert a férfi egy kutyasétáltatással foglalkoztató céget is működtet, Tails Of Love Pet Care, azaz A Szerelem Farkai Állatgondozó néven.


Kish ügye átkerült a lewes-i bírósághoz, a műsorvezető október 31-ig óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. A Brighton and Hove News helyi hírportál szerint a BBC nem kívánta kommentálni a folyamatban levő büntetőügyet, Kish műsorait mindenesetre eltávolították a tévétársaság weboldaláról.Via 24.hu

תגובות


bottom of page