top of page

Zsákba tette a kiskutyákat majd egy platóra kötözte őket, bilincsben vitték el a rendőrök

Úgy látszik ez lesz az új szokás, élve a zsákba teszik az állatokat.


A Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület posztjában azt lehet olvasni, hogy:


Vasárnap délután a Rendőrség kérte a segítségünket az Asia Center parkolójába, ahol több állatot találtak takarmányos zsákokba becsomagolva és feldobva egy nyitott utánfutóra. Az autó éppen hajtott volna ki a bevásárlóközpont területéről, ahova tankolni érkezett, de mielőtt a parkoló körforgalmához ért, az egyik kölyök felugatott, amit az Asia Center biztonsági őre meghallott és meglátta az utánfutóra feldobott állatokat.


Majd folytatták:


Nem gondolkodott sokat, jelzett a sofőrnek, hogy azonnal álljon félre, de az autó vezetője megállás helyett ráhúzta a kormányt, bízva abban, hogy a biztonsági őr ettől visszariad és tovább tud hajtani.

Ezt követően peceken belül a helyszínen voltak a rendőrök és az állatmentők is.Az állatokat kivették a fullasztó zsákokból és ellátták őket.

Elhelyezésük is megtörtént, a Noé Állatotthon fogadja őket.A történet itt még korántsem ért véget… A sofőr ellen a feljelentés megtörtént, akit Rendőrség munkatársai előállítottak és beszállítottak a kapitányságra. A biztonsági, és a bevásárlóközpont parkolójának kamerás felvételeit is átnézve megkezdődik a kivizsgálás vele szembe.

Mindez Budapesten 2020-ban fényes nappal...bottom of page