top of page

Az 5G vonalán sorra hullanak az állatok

Sky News:

Titokzatos - madarak százait találtak holtan az utcán Wales északnyugati részén

Egy járólekő elmondása szerint, mikor a helyszínen járt minden rendben volt, a madarak még az égen repkedtek, de amikor körülbelül egy óra múlva megint arra járt, már a földön hevert az összes.Az incidens 2019 decemberében történt Észak-Walesben, egy Anglesey-i úton.


November elején a Daily Post bejelentette:


A Vodafone elindította 5G hálózatát Észak-Walesben

A szomorú esemény erősen emlékeztet a hágai mészárlásra, amikor élettelen madarak százai estek az égből 2018 őszén, ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen, ahol 5G-teszteket végeztek.2018. szeptemberében a CBC arról számolt be, hogy:

Több tucat madár esik le az égből rejtélyes halállal

Készült a meghalt madarak véréből vizsgálat amely kimutatta, hogy nem voltak betegek és méreg sem volt szervezetükben.


A FOX 2018-ban arról számolt be, hogy:

Madár százai esnek az égből a DraperbenDraperben, a Salt Lake City kerületében lévő településen több, mint 200 madár esett le az égből.Sosem láttam vagy hallottam ehhez foghatót eddig

- mondta Chad Carpenter Draper város őrmestere.Miközben vezettem, madarak estek az égből

- mondta Lacy Brown helyi lakos.

Mind a földön, mind az utcán voltak, csak estek, mint a levelek az égből

- tette hozzá.2018 februárjában azt a törvényt (SB 0189) fogadták el, amely Salt Lake City-t jelölte ki az 5G vezeték nélküli technológia tesztelési helyszínéül. 

Van emberi áldozata is az 5G sugárzásnak. Madeleine égési sérüléseket és súlyos szabálytalan szívverést szenvedett el, amikor a megszokott útvonalhoz közel 5G rendszereket teszteltek.


A következőket írja le:


„(...) és hirtelen éreztem, hogy bizsereg a fejbőröm, az arcom és a karom. A bizsergés gyorsan égő érzéssé alakult, és végül úgy éreztem, mintha fórró vizzel zuhanyoznék. (...) "A vele készült teljes interjút itt tudod megnézni:
Forrás: legitim.chMagyarországon tavaly október óta van 5G hálózat Budapest belső kerületeiben a Duna mentén.

bottom of page