top of page

Az év legmelegebb napján zsákoltak be élve egy kutyát Budapesten. Imádkozzunk érte, hogy túlélje!

Kétségbeesetten hívták a Speciális Állatmentő Egységet, hogy a XV. kerületben egy fekete, bekötött zsákban egy kidobott kutyát találtak. A hétvégén 40 fok fölött volt a hőmérséklet.
A megtalálók azonnal értesítették a Speciális Állatmentőket, és ki érkezésesükig nem hagyták magára a szerencsétlen kutyust, hűtötték Jaffart. Időközben megérkezett a rendőrség is, hiszen a bezsákoló állatkínzást követett el.A Speciális Állatmentő Egység beszámolója szerint:

Legnagyobb meglepetésünkre jelzett a chipolvasó. Kiderült, hogy a nagy hőségben elájult Jaffar, mire nagyi nemes egyszerűséggel bezsákolta, odaadta egy arra járónak egy kis zsebpénzzel és megkérte, hogy dobja ki, erre a jóember így is járt el. Mindezt a nagyi lánya rögzített vonalba mondta bele a telefonba, teljesen természetes hangvétellel. Sok mindennel találkoztunk már, de ilyennel nem. Nem volt több kérdésünk…

Jelenleg Jaffar a kórházban van élet és halál között lebeg. Az állatvédő szervezet feljelentést tett az ügyben.Szükség van a segítségre, ha teheted, támogasd te is az állatvédő szervezeteket!


A Speciális Állatmentő Egység számlaszáma:

Speciális Állatmentő Egység

16200106-11637701-0000000
Forrás: magyarallatvedelem.huComments


bottom of page