top of page

Vérző daganattal dobta ki az utcára, már nem lehetett megmenteni Joe bácsit

Nem elég, hogy végig nézte ahogy a daganat fejlődik, de még csak nem is tett semmit, pedig még visszafordítható lett volna.Január 20.-án találták Dunakeszi és Budapest között azt a kutyát akit a gazdája egy út mellett hagyott magára, hatalmas daganattal az oldalán.


A seb akkora volt, mint egy kisgyermek feje, műteni nem lehetett már.A kutyát sajnos el kellett altatni, mert élete már csak szenvedés lett volna.


Valószínű az egész élete kínszenvedés volt, mivel egy ilyen daganat nem egyik percről a másikra fejlődik ki.Valamiért a gazdája mégis úgy gondolta, hogy a legjobb amit tehet az az, hogy egy út mellé kidobja, mint egy szemtet, de jófejségből hagyott ott neki egy pokrócot is.


A gazdi akár börtönbe is mehet ha megtaláljuk.


Állatelhagyásért, és állatkínzásért kell felelnie, egy 10 éves kutya halála szárad a lelkén.


A Speciális Állatmentő Egység facebookos oldalán azt lehet olvasni, hogy:


Tegnap este kaptuk a hívást a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület -től, hogy Dunakeszin találtak egy kidobott kuvasz jellegű kutyát, ha tudunk segítsünk elvinni az állatkórházba. Joe bácsi nevet kapta ♥️ Sajnos amit láttunk, az borzalmas volt. Óriási, vérző daganat van Joe bácsi bal oldalán :( Ez jutott neki, egy vérző daganat és egy pokróc az út szélén!!! Valaki, akit a gazdájának gondolt, végignézte, ahogy kifejlődik a daganat, majd kidobta a mínuszba az út mellé.

Segíts megtalálni a gazdát!

Mi magunk leszünk akik fel fogják jelenteni!
bottom of page