top of page

Előállították a kiskunhalasi 68 éves asszonyt.

Gyanúsítottként hallgatták ki a kiskunhalasi rendőrök azt a 68 éves balotaszállási nőt, aki kutyáját a kocsijához kötve húzta – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint lakossági bejelentés érkezett augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő kocsihoz kötve egy nagytestű kutyát húz az úton.A nyomozás során kiderült, hogy az 5413-as számú úton az asszony saját kutyáját kötötte egy bálamadzaggal a kocsija hátsó lökhárítójához, majd elindult a járművel. Először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Mire azonban a rendőrök kiértek az asszony házához, addigra a nő az udvaron elásta a kutyát.

Feltehetőleg élve.


Oda ásta el a kutyát.


A rendőrök előállították a 68 esztendős balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Előzmény: ITT

 

Ha nem megy börtönbe, tüntetéseket kell szervezni a háza elé!

Minden nap! Meg kell nyomorítani az életét!


Gondoljatok csak bele! Több kilométeren keresztül húzta szerencsétlen állatot, mit érezhetett? Mennyit szenvedhetett?


Nem lehet szó nélkül hagyni! Oszd meg, jusson el minél több emberhez!


Közben kiderítettük ki az asszony.4 Comments


Toth Erzsebet Bobe
Toth Erzsebet Bobe
Aug 09, 2019

Embertelen és szánalmas! Magyarország szégyene! Ezt a kormány hozott törvényeknek KÖSZÖNHETJÜK !!! Én a régi törvényt alkalmaztatnám rá ami régen a Halál büntetés volt. Az egy kissé jobb TÖRVÉNY VOLT!!! De ezek szerint, mert a menye Bíró. Akkor rá nem vonatkozik a törvény!? Szóval nyugodtan hidegvérrel öldökölhet. MAGYARORSZÁG SZÉGYENE!!! Remélem más emberséges Bíró jó és megfontolt ítéletet hoz!

Like

Matukovics Éva Éva
Matukovics Éva Éva
Aug 07, 2019

Minimum őt is egy kocsi mögé kötni és húzni egy darabon!!! Vagy.. nem hiszem,hogy nincs ott a környéken kutyabarát pasi - pasik, akik este jól ellátnák a baját!!! Minimum ennyi kijárna neki... Háborog az internet népe.. mit csinálna a szemétládával.. tegye meg valaki már! Jézusom, ha a menye bíró, gondolom büszke az anyósára!!!!! Szégyellném, ha ilyen anyósom lenne - ilyen trampli, gondozatlan...

Like

Renáta Schweighardt
Renáta Schweighardt
Aug 06, 2019

Mocskos állat az ember, sokszor bebizonyosodott. Aki ilyen álnokságra képes, az mindenre képes.


Like

Somló Ágnes
Somló Ágnes
Aug 06, 2019

Nem utána kell a tüntetés, hanem előtte, hogy ezzel is nyomás helyeződjön az itélethozókra, hogy már kevés a felfüggesztett börtön kiszabása, a tényleges letöltendő a minimum azzal a tettel összefüggésben, amit ez a szörnyeteg tett! Ugye a különös kegyetlenséggel jogi terminus technicus. Bár az is legyen nyilvánvaló, hogy jó hosszu időre kell bekasznizni a népharag elől, ami talán 3 év mulva csitul valamelyest, de addig veszélyben lesz kinnt a testi épsége!

Like
bottom of page