top of page

Hajtóvadászat indult a váci állatkínzó ellen. Terjeszd!

Már mindenhol keresik azt a 38 éves férfi, aki pénteken brutálisan megvert egy kutyát a váci vasútállomásnál. Ahogy tegnap megírtuk, az állat a nyitott kapun keresztül szökött el otthonról. A gazdája már kereste, amikor a férfi fogta a kutyát, és több mint harmincszor ráütött az öklével.Egy térfigyelő kamera rögzítette, mit csinál és azt is, ahogy a magatehetetlen állatot a nyakánál fogva az aszfalton húzzon a rákötözött nadrágszíjával. 


A brutális állatkínzást többen is végignézték, de nem senki sem avatkozott közbe. 


Egy rejtett kamerás felvételen elmondta, hogy ő csak haza akarta vinni, amikor megharapta, de mi úgy tudjuk, ez nem igaz. Azzal is szembesítették, hogy harmincszor vert a kutya fejébe ököllel, de ő azt állította, csak kézfejjel kapott az orrára az állat, hogy becsicskuljon" 


- mondta el a Borsnak Kapin Richárd, a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport vezetője.A csoport tagjai személyesen akaják számon kérni a férfin, hogy mit tett, de nem találták még meg. A kutyának volt chipje, így végül az orvosi ellátás után hazakerülhetett a gazdájához. 

Az állatkínzóról azt beszélik, hogy küzdősportoló volt, de így sem félnek tőle és állítólag már egyszer meg is támadták a helyiek korábban.


Most állatkínzás és más bűncselekmény miatt indult ellene nyomozás. Comments


bottom of page