top of page

Halott csecsemőt találtak egy festékes vödörben.

Halott csecsemőt találtak Versenden egy ház udvarán, egy festékes vödörben, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.


A közlemény szerint a rendőrség szerda délelőtt kapott bejelentést arról, hogy egy állapotos versendi nő valószínűleg titokban szülte meg gyermekét, majd a csecsemőt eltüntette.

A rendőrök kimentek az asszonyhoz, aki azt mondta nekik, hogy nem volt terhes, és önként vállalta az orvosi vizsgálatot.


A vizsgálat azonban azt állapította meg, hogy a nő a közelmúltban szülhetett, és azonnali műtétre szorul.


A nő ekkor már elmondta a rendőröknek, hogy valóban szült, a gyermeket pedig egy festékes vödörben rejtette el.


A rendőrök a ház udvarán, egy szekrényben meg is találták a festékes vödröt, abban pedig a már halott újszülöttet. A 36 éves nőt kórházban kezelik, nincs kihallgatható állapotban.


Mivel az ügyben felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt nyomozást rendelt el.

 

Ha Karácsony előtt egy ilyen apró gyermekkel ilyen szintű embertelenséget tudnak tenni, akkor miért is csodálkozunk, ha egy fejetlen macska lóg a villanypóznán, vagy egy kocsi után kötnek egy szegény kutyát?


Egyszerűen az emberekben elromlott valami, teljesen kifordultak önmagukból!


Ennek az esetnek semmi köze az állatvilághoz, és elnézést kérek azoktól akik nem tudják ezt mire vélni, szimplán csak szerettem volna érzékeltetni, hogy mennyire szívtelen emberek világában kell éljünk.


Mennyi elmeháborodott emberrel kell ugyanazt a levegőt be lélegeznünk.

Comments


bottom of page