top of page

Éles lőfegyverrel lőtték meg a kutyát lakott övezetben, órákig szenvedett - Jászapáti

Vasárnap hajnalban lett vége annak a mentésnek amit a Speciális Állatmentő Egység hajtott végre.Jászapátiban meglőttek egy kutyát lakott övezetben, konkrétan a bejelentő házának szomszédságában. A bejelentő posztot írt Facebookon, és állatvédőket is hívogatott közben, mert szerette volna, ha nem pusztul el az állat.


Senkit nem ért el, csak a Speciális Állatmentő Egységet akik azonnal a helyszínre igyekeztek.Megkezdték az állat sokktalanítását később pedig elszállították Budapestre egy állatkórházba.Ott már többet tudtak ők is:

A röntgen felvétel sokat mesélt. Szegény Manó Úrnak korábban is volt egy csúnya törése, ami nem túl szerencsésen forrt össze, ezek után pedig valaki simán átlőtte a combcsontját. Nem légpuskával, hanem rendes fegyverrel, lakott területen, családi házas övezetben! Szegény ezt kapta az élettől a hosszú évek során.

- A teljes posztot ITT tudod elolvasni.Valakinek vagy valakiknek az jelenti a szórakozást Jászapátin, hogy az éjszaka közepén kutyákat lövöldöz éles fegyverrel?

Olyan fegyverrel amely alkalmas egy embert is megölni?


Mi van a közbiztonsággal? Jászapáti lakosai ne merjenek éjszaka kimozdulni, mert attól kell tartani, hogy valaki lelövi őket?


Remélem, hogy napokon belül elkapják a tettest, és meg fogják büntetni tettéért, mert amit tett az BŰNCSELEKMÉNY, mely letöltendő börtönbüntetéssel jár.


Ha bárki tud valamilyen információt az esetről, esetleg az elkövetőről, tudassa az állatvédőkkel!


Köszönjük a Speciális Állatmentő Egység tagjainak a gyors és profi mentést, illetve a bejelentőnek, hogy nem hagyta annyiban!

Bárcsak minden bejelentő így tenne és nem csak egy fotót tenne ki Facebookra.


Találjuk meg azt az őrült embert aki ezt tette!

Bármikor megteheti újra!


Frissítés: Az állat sajnálatos módon elpusztult.

Pontos diagnózis nincs, de valószínűsíthető, hogy vérrög keletkezett ami embóliát okozott.Comments


bottom of page