top of page

Kakucs lett Magyarország szeméttelepe és ehhez asszisztál a dabasi rendőrkapitányság

Egészen döbbenetes képek járják be a magyar világhálót.A képeket a Speciális Állatmentő Egység tagjai készítették, és velük együtt több százan vannak felháborodva az eseten.


Ma, Kakukcson az rak le illegális hulladékot, aki akar, a rendőrség szerint ezzel nincsen semmi dolguk, ez nem bűntetendő. A szerencsétlen vadnyulak, őzek, rókák megmaradt élőhelyét így mocskolják be az emberek. Akik meg odaadják a T. Lomtalanítóknak pár ezer forintért a hulladékot, ehhez asszisztálnak a dabasi kapitánysággal együtt!

Írja a Speciális Állatmentő Egység posztjukban.Egészen felháborító, hogy ezt meg lehet tenni ma Magyarországon mindenféle következmény nélkül.A dabasi rendőrkapitányság munkatársai nem találtak semmilyen szabálysértést.


Avagy, ha te és az ismerőseid oda mentek és lepakoltok az erdőben 10 tonna háztartási hulladékot, semmilyen következménnyel nem fog járni.

Bárki megteheti anélkül, hogy tettéért felelősségre vonnák.


Szégyen.Szerencsétlen állatoknak ebben a szemétben kell leélni életüket, és ki tudja hányan halnak meg pont emiatt.
Hiába jelentették fel számos alkalommal az elkövetőket az állatvédők, senki nem tett semmit.


Mintha bárkinek is érdekében állna, hogy ezen a gyönyörű helyen egy szeméttelepet üzemeltessen.


Egy kutyus miatt mentünk ki, de a fán felejtődtek a vadkameráink, így minden héten láthattuk, ahogy rendszeresen viszik ki a hulladékot lovaskocsival, utánfutóval, mindennel, amivel lehet. Nagyon szép videóink vannak róla. Ahogy érkeznek, ahogy pakolnak, ahogy távoznak...Valaki tegyen valamit mert az állapot tarthatatlan, ha pedig a dabasi rendőrkapitányság emberei alkalmatlanok erre a feladatra, akkor adják át valakinek az ügyet akinek nem csak papírmunkát jelent ez a szeméttelep felszámoltatása.


És nem csak a szeméttelepet kell felszámolni, hanem azokat a hitvány embereket is el kell számoltatni akik ezt megvalósították.


Aljas gazemberek akik pár ezer forint fejében elhordják mások lomjait majd amit nem tudnak hasznosítani azt egyszerűen lerakják az erdőben.


Miféle emberek ezek? És miért tart rájuk igényt bárki is? Miért nem számoltatják el őket? Miért hagyják, hogy évek óta ezt tegyék a természettel?


Ez bőven kimeríti a természetkárosítást, és az illegális szemétlerakást.


Valaki tegyen valamit!

Eredeti poszt: ITT
bottom of page