top of page

Bántalmazta volt élettársát, majd megölte négy hónapos kiskutyáját egy devecseri férfi

Lopás és állatkínzás miatt tartóztatta le a Veszprém Megyei Főügyészség azt a 26 éves devecseri férfit, aki szeptember 4-én lopott, megverte a volt élettársát a busz-pályaudvaron, másnap pedig megölte a 4 hónapos kutyáját – adta hírül a 24.hu.


Az elkövető az esti órákban lopott el egy mobiltelefont ismerőseitől, ezután találkozott volt élettársával a helyi busz-pályaudvaron, ahol szóváltás után megütötte, és megrugdosta a nőt.
Az áldozatnak sikerült segítséget kérnie a buszmegálló várótermének büfésétől, annak telefonjáról hívta a rendőrséget. A férfi ekkor továbbra is bántalmazta volt élettársát, távozáskor a büfét is megrongálta.


A kegyetlen tolvaj másnap a mindössze 4 hónapos kiskutyájával egy kávézóba ment, ahol az állat elmászkált volna, ám gazdája megragadta, és kétszer tarkón ütötte öklével. A kutya orra vérezni kezdett a rá mért ütésektől.A férfi ezután elhagyta a kávézót, a 24.hu információi szerint pedig aznap ismét bántalmazta kutyáját: nyakánál fogva felemelte és a földhöz vágta, majd amikor az menekülni próbált, a férfi többször erőteljesen megrúgta a kutyát. Az állat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy rövid időn belül elpusztult.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott, és letartóztatta az agresszív férfit.


Forrás: BORSONLINE

bottom of page