top of page

Levelet kaptunk a vadásztársaságtól. Nem tetszett nekik egyik cikkünk.

Kaptunk egy levelet Sarkadi Bálinttól A Stark Hunting Kft. ügyvezetőjétől.


Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy egyik cikkünk amiben a vadászok jótékonykodásba bújtatott vadászatáról írtunk, nem voltunk jogosultak a képeik felhasználsására.


Ám legyen, a képeket le szedtük, és írtunk egy válasz üzenetet is.


 

Ezt kaptuk:


Az allatierdekessegek.com oldalon a tegnapi napon jelent meg egy írás “Jótékonyságba bújtatva öldökölnek a vadászok Magyarországon” címmel. Az írás tartalmára nem szeretnék reflektálni, szeretném azonban jelezni, hogy az illusztrációként felhasznált képek egy (az elsô) kivételével társaságunk tulajdonát képezik, hasznosítása kizárólag a mi (írásbeli) beleegyezésünkkel lehetséges. Kérem, hogy az említett képeket mielôbb távolítsa el a honlapról. Egyúttal jelzem, hogy a vadászavatást megörökítô fénykép készítôjének jeleztem, hogy fényképét illusztrációként - vélhetően jogtalanul -felhasználták. Szomorúsággal tölt el, hogy életmentô orvosi mûszerek, eszközök beszerzésére gyûjtô vadászatunkat és a résztvevô, adakozó vadászokat kimondva-kimondatlanul amorálisnak bélyegzi, míg más tulajdonának jogosulatlan használatában a jelek szerint semmi kivetnivalót nem talál.

Ezt írtuk:


Köszönjük a figyelmeztetést!
A mai nap folyamán a képek eltávolítására kerülnek weboldalunkról. Oldalunk kedvelőit, követőit és adminjait pedig az ártatlan lelkek kioltása tölti el nagy nagy szomorúsággal.
Ennek jótékonykodásba való bújtatása pedig egyenesen kiábrándító. Persze ez a mi véleményünk, nem vagyunk egyformák.

 

Nagy örömmel tölt el minket, hogy cikkeink ilyen nagy útat járnak be, és ennyire sokrétű azon emberek száma akikhez eljut.


Természetesen a cikket nem töröljük, csak a képeket vettük le.


Vajon ha jó színben tüntettük volna fel a vadásztársaságokat akkor is szemet szúrt volna a képek jogosulatlan felhasználása, vagy szimplán rábólintottak volna?


Sosem derül ki. De van egy tippünk.


A cikket ITT találod.

bottom of page