top of page

Mentőszolgálatával fedi le Magyarországot az újonnan nyílt Supervet állatorvosi rendelő

Egyedülálló szolgáltatással nyitott pár hónapja Budapest, így az egész ország legújabb állatorvosi rendelője, a Supervet.


Mint azt írják:

MENTŐSZOLGÁLAT

Tudjuk, hogy nem mindenhol megoldott az ügyeleti ellátás, ezért intézményünk autóval 2 órán belül elérhető körzetében lehetőség van mentőautó hívására minden nap este 18:00-tól éjfélig. Mentőszolgálatunk beszállítja rendelőnkbe a kezelésre szoruló állatot. Amennyiben a gazdi nem tud vele jönni, házikedvence benntartózkodása is megoldott. Célunk, hogy hamarosan 0-24 kórházként üzemeljünk és teljes éjszakai mentőszolgálatot biztosítsunk.

Ez fantasztikus! A szőrös gyerekeink nevében köszönöm! Rettegésnek vége! Számítunk rátok! Bár ne legyen szükség,

-írta kommenben Csilla a poszt alatt, majd követte őt Ágnes:

Hálásan köszönjük az állatkák nevében !! Nagyon-nagy szükség van erre a szolgáltatásra

A Szupervet Facebookos poszt alatt nagyon pozítívan fogadták a bejelentést pár hónapja, azóta pedig előszeretettel használják is.


Mint írja a rendelő a blogján:

Komló, kutyatámadás: Karácsony estéjén kaptuk a telefonhívást Komlóról. Sajnos a közelben nem találtak ügyeletet és a kistestű kutyus nagyon rosszul volt, nem tudott lábra állni. Feltételezték a gerinc sérülést is a gazdik, ezért mozdítani sem merték. Ügyeletes állatorvosunk megvárta, amíg a mentő visszaér vele a kórházba és elkezdte az azonnali ellátását. Pár hét kórházi kezelés után otthon lábadozik, valószínűleg újra lábra tud állni.

A hiánypotó szolgáltatást ezen a telefonszámon tudod igénybe venni, ha egyszer szükség lesz rá:


06 1 814 28 00




bottom of page