top of page

Pitbull-lal kasztráltak egy nemi erőszaktevőt Mexikóban.

Nagyon durva kínzásról került nyilvánosságra egy videó Mexikóban, ahol egy banda elfogott egy nemi erőszakkal gyanúsított, 30 körüli férfit, akinek a nemi szerveit szó szerint megetették egy pitbull terrierrel.


A Daily Mail által ismertetett, horrorisztikus felvételen öt férfi letépi a ruhát az áldozatról, megbilincselik és a földhöz kötözik, majd érkezik a fehér harci kutya, és marcangolni kezdi a férfi ágyékát. Az áldozat hiába sikoltozik, hogy állítsák le és hagyják békén, a körülötte álló bandatagok szótlanul figyelik a jelenetet, az egyikük pedig egy rongyot töm az állítólagos erőszaktevő szájába, hogy elhallgattassa.


A pitbull letépte és megette a férfi péniszét és a heréjét, csak egy tátongó seb maradt a nemi szervek helyén. A felvételen feltűnik egy másik kutya is, ő azonban nem lép akcióba.

A Mexikóvárosban készült videót a hírek szerint maguk a támadók hozták nyilvánosságra, figyelmeztetősül a mindinkább elharapózó szexuális bűncselekmények elkövetőinek. Azt nem lehet tudni, hogy a kínzás áldozata életben maradt-e.


A világon jelenleg Mexikóban a legmagasabb a gyilkosságok aránya, az év első felében 17 ezer embert öltek meg, de más erőszakos bűncselekmények, így a bűnbandák által elkövetett kínzások is elég gyakoriak az országban. Egy 2015-ös adat szerint százezer emberből 12-13 válik nemi erőszak áldozatává, a valós szám azonban ennél sokkal magasabb lehet, mert sokan nem tesznek bejelentést.


via 24.hu

bottom of page