top of page

Lila plüssunikornist próbált többször is ellopni egy áruházból a kóbor kutya - végül megvették neki

Egy kóbor kutya többször is megpróbált ellopni egy lila unikornist egy áruházból. A közelmúltig Sisu az utcán élt, de a kóborrá válás körülményei tisztázatlanok, korábbi tulajdonosairól sem tudni. A kutya az észak-karolinai Kenansville-ben lévő Dollar General áruház rendszeres betérője volt, ahonnan mindig megpróbált ellopni egy lila egyszarvút.


Sisu összesen öt alkalommal próbálta meglovasítani az unikornist a boltból, amikor a tulajdonosoknak elegük lett, és hívták a helyi állatvédő szervezetet. A tisztviselő el is vitte az egyéves ebet, és megvette neki kedvenc játékát.„Ez történik, amikor állandóan betörsz a Dollarba, hogy ellopj egy lila egyszarvút” – tette közzé A Duplin County Animal Services Facebook-oldalán, cuki fotókat posztolva a kutyáról és lila barátjáról.


A posztot 21 ezren osztották meg, remélve, hogy Sisu gazdára talál, akiről közben kiderült, hogy nagyon ugatós, szereti az embereket, más kutyákkal pimasz. A mesének aztán szerencsés vége lett: gazdira talált az eb, akárcsak unikornisa.


Forrás: Nlc.hu
bottom of page