top of page

A saját udvarán lőtték meg a kárászi nő kutyáját

Felfoghatatlan történetről számolt be egy édesanya egy közösségi oldalon, akinek kutyáját saját udvarán lőtték meg vasárnap reggel. Az eb olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egyik lábát amputálni kellett.


Gyakorlott lehet, pontos célzás volt a 8 hónapos, nyakörvvel ellátott vizslakeverék kutya szívére, ha Pajti nem mozdul bele, már nem él. De így a golyó előbb roncsolta a jobb első lábát, majd letépte a fél mellkasát.



A kutya hirtelen visítására rohant oda apukám, majd a 13 éves fiam segítségével állatorvoshoz vitte, aki a lábát már nem tudta megmenteni, de az életét szerencsére igen.

idézte fel a szörnyűségeket Gabriella, aki teljesen értetlenül áll a történtek előtt. A felháborodott nő arról is beszélt, hogy a gyermekei is gyakran az udvaron játszanak.



Szerencsére a gyerekek rendben vannak, bár lelkileg egyikünk sem. Fel fogják dolgozni, mert látják Pajtit szinte óráról órára gyógyulni, nem kutya ő, hanem terminátor.

- folytatta Gabriella, aki azt üzeni a kutyát hajszál híján levadászó embernek, hogy kezdjen el félni, mert Pajti fel fogja ismerni.

Ha három lábon, alig 24 órával egy ilyen brutális sérülés után fel és le ugrál a lépcsőn, pedig ki is kerülhetné, bármire képes lehet.

– mondta a felháborodott édesanya.


A rendőrség a Blikk megkeresésére megerősítette a történteket.

Ismeretlen tettes ellen indítottak büntetőeljárást állatkínzás gyanúja miatt.


Blikk.hu




bottom of page