top of page

Sírva köszönte meg az ételt az elefánt az állatvédőknek

Az előzményekről alább olvashatsz:Az elefántok szinte a világ legempatikusabb állatai, minden érzésüket képesek kimutatni. Legyen az öröm vagy bánat.


Megható jelenetnek lehettünk tanúi amikor is egy állatvédő az ételt nyújtva a gyönyörű óriásnak könnyekbe borult.


Lehet ezt sokféle képen is értelmezni, lehet azt mondani, hogy az elefántok nem tudnak sírni, vagy épp azt, hogy csak valami irritálta a szemét, de az állat szeméből könnyek folytak.


Mindenki szereti és tiszteli az elefántokat, ők a legnagyobb emlősök a földön, és ők azok akik 1000 kilósan is nagyon cukik tudnak lenni.Nem szabad hátat fordítani egy éhező állatnak, akkor sem ha egy cirkusz tulajdona.

Mindenkinek meg van a véleménye a cirkuszokról.

Oldalunk kifejezetten károsnak találja őket, de egy ilyen helyzetben amikor azt lehet olvasni, hogy éhesek és nincs ennivalójuk, nem azt tartjuk szem előtt, hogy kié is az adott állat, hanem próbálunk adottságainkhoz mérten segíteni.


Nem az a küldetésünk, hogy segítsünk az elesetteken?

Ha mindenki hátat fordít csak azért mert a cirkuszban élnek, akkor mégis mit fognak enni?


Meg kell érteni, hogy az állatok nem tehetnek semmiről. Ember formálja őket, van amelyiket jól, és sajnos vannak olyan egyedek akiket nem jól. Mindegyiken meg kell próbálni segíteni!Mi is ezt tettük, és segíteni fogjuk őket ha nehéz körülmények között lesznek.


Szerencsére az igazgató úr megnyugtatott minket, hogy van még erőforrás.

Meg tudják oldani az állatok etetését, mi is láttunk nagyon sok széna bálát a helyszínen.


Egyelőre nincs vészhelyzet, de ha így megy tovább, és ha még hetekig nem lesz bevételük, nagy bajban lesznek! És akkor neked nem hátat kell fordítani, hanem segítened kell ezeket az állatokat. Ugyanis számítanak rád!


Oszd meg ezt a posztot ha szerinted sem vezet sehova a gyűlölködés.bottom of page