top of page

Csendes tüntetést szerveznek a balotaszállási állatgyilkos háza elé.

Nem kellett sokat várni az első tüntetésre.


Két nappal a szőrnyű tragédia után tüntetés szerveződik Hudák Balázsné háza elé.


A tüntetést egy állatbarát kezdeményezte és felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy jogszabálynak megfelelően, mindenféle lincshangulat nélkül szeretnék levezényelni a demonstrációt.Környékbeliek, utazni tudók, menjetek el, legyetek nagyon sokan, mert muszáj lépni!


Megkérünk mindenkit aki csatlakozni szeretne, hogy kerülje az attrocitást, ugyanis a figyelemfelhívás a cél.


Várjuk meg az ítéletet és ha nem kapja meg a maximálisan kiszabható büntetést, akkor jöhetnek a további tüntetések.


 

Borítókép: Mérce.hu

7 Comments


ancorakft
Aug 08, 2019

Az embergyílkosokat elítélik. Állatkínzót és gyílkost még nem ítéltek börtönre. Törvény van rá, hogy 3 év kiszabható, letöltendő börtönbüntetés jár érte. Ez most egy beismert, lefílmezett, kiderített eset. Itt az alkalom a törvény alkalmazására. Egy egész világ látta.

Like

Erzsébet Andricsák
Aug 08, 2019

András Gráner. Az állatok érdekeinek védelmével az Állatvédők foglalkoznak.

Megszervezik a céljaiknak megfelelő tiltakozásokat, ez a dolguk.Pontosan az olyan szemléletű emberek miatt van erre nagyon nagy szükség, mint ilyen te is vagy az

"És az ember?" kérdésfelvetéseddel, amely priorítási sorrendet állít fel a fajok között és nem magával a bűnnel harcol, bárkit is érintsen az.

Nem az állatvédő posztok alatt kellene a témát elbagatelizáló, fanyalgó kommentet irogatni, hiszen senki sem tiltja meg neked, hogy megmozdulj és tüntetést szervezz az embergyilkosok háza elé.


Like

slivy2001
Aug 08, 2019

András Gráner, a te világos èrdekes, ha nem èrted a lènyeget. Az állat is ugyanolyan èrző lèny , mint az ember. Egy állat meggyilkolása is súlyos büntetèst èrdemel.

Like

Valéria Kujbos
Valéria Kujbos
Aug 07, 2019

András pontosan így van, én is ugyanígy gondolom mint az előttem felszólaló Orsolya...!!!

Like

Orsolya Mundtner
Orsolya Mundtner
Aug 07, 2019

Az állatok nem tudjak megvédeni magukat!Akik,embereket ölnek,azok börtönt kapnak,az állat gyilkosok némi pénzbírságot .Ugy halkan megjegyzem ,akik állatokat kínoznak ,és ölnek .azok az embertarsaik iránt sem éreznek empátiát !Hát kedves András ,ezért kell tuntetni!Remelem ez így érthető volt,,

Like
bottom of page