top of page

Új hétvégi non-stop állatorvosi ügyelet országos mentőszolgálattal

Nagyon jó hírt kaptak az állatbarátok a minap, ugyanis a Supervet állatorvosi rendelő és állatorvosi ügyelet nagy bejelentést tett a közösségi oldalán.


2023 augusztus 1.-től minden szombaton reggel 8 órától egészen hétfő reggel 8 óráig non-stop nyitva lesz a Supervet, ami jól felszerelt és minőségi ellátást biztosító intézmény hírében áll.


Bár az állatorvosi rendelő Budpesten van, azonban a non-stop nyitvatartás mellett mentőszolgálatuk működési idejét is non-stop üzemmódra állították, így az ország bármely pontjáról lehet hívni mentőt bajba jutott kedvencünkhöz a 0618142800 telefonszámon.


Az ügyeleti díjak tekintetében is nagyon gazdi-barát a rendelő, ugyanis a budapesti non-stop nyitvatartó intézmények közül a Supervetben a legolcsóbb az ügyeleti díj, ami 25.000 Ft. (A dr. Juhász Tamás állatkórházban 30.000 Ft, a Lehel úti állatkórházban 41.000 Ft, az állatorvosi egyetemen pedig 50.000 Ft.)


A közösségi oldalon olvasható kommunikáció alapján ez még csak a "bemelegítés", valószínűleg hamarosan további nyitvatartási idő bővülés várható.


A közleményben kiemelték, hogy a recepció is működik a teljes nyitvatartási idő alatt, így érdemes érkezés előtt mindenképp telefonálni és informálódni a várható várakozási időről, valamint jelezni az érkezést, hogy minél jobban fel tudjanak készülni a beteg fogadására.Amennyiben autóval érkeznek, szinte bárhonnan gyorsan és egyszerűen megközelíthető a Supervet. Az M5 autópálya bevezető szakaszához közel - így közel a belvároshoz is, de az autópályákhoz is!


Tömegközlekedéssel sem nehéz a megközelítés, hiszen az éjszakai busz nem messze áll meg a Supervettől!


Cím: 1205 Budapest, Nyáry Pál utca 72


Weboldal: www.supervet.hu


Nyitvatartás a hét többi napján nem változik (még 🙂):

Hétfő-Péntek 12:00- éjjel 01:30A rendelő a közlemény végén megköszöni a gazdik támogatását és pozitív visszajelzéseit.


Reméljük sikeres lesz az új éjjel-nappali állatorvosi ügyelet és sok-sok életet fognak tudni megmenteni.

Commentaires


bottom of page