top of page

PRIMAVET: Bogár, Wegeráék kocsijában halt meg.

Vasárnap este történt az eset, hogy Wegera György egyik védence meghalt.

A férfi a Primavet egyik ápolóját gyanúsította meg a gyilkossággal, miszerint Bogárnak eltörte a gégecsövét.


Ma 11:00 óra előtt pár perccel a Primavet állatkórház egy hivatalos közleményt adott ki, melyben leírják az eset pontos részleteit.


Ebből kiderül, hogy:


A kanül kivétele után a kutyát a tulajdonosa pórázon, a kutya saját lábán kivezette, ezt videófelvétellel bizonyítani tudjuk. Ezt követően a tulajdonos visszatért a váróba, hogy egy másik, általunk kezelt kutyát is hazavigyen, ez nagyjából 30 percet vett igénybe. Ez alatt a frissen műtött, ismerten viselkedés zavaros Bogár a meleg kocsiban teljesen egyedül volt, fojtópórázzal a nyakán, amivel szegény kutyus megfojtotta magát.

Továbbá:


Állatkórházunk az minket ért rágalmakat teljes mértékben elutasítja, ezek ellenkezőjét bizonyítani tudjuk, ha szükséges hivatalos szervek előtt is. A továbbiakban semmilyen formában nem tűrjük el, hogy akár rendelőnket, akár kollégáinkat minősíthetetlen stílusban ócsárolják, ezek a tettek jogi következményeket vonhatnak maguk után.

Most, hogy meghallgattatott a másik fél is, könnyebben tudunk racionális következtetéseket levonni.


  • Kamerafelvétel bizonyítja, hogy a kutya a négy lábán hagyta el a kórházat.


  • Felügyelet nélkül maradt legalább fél órát kocsiban, fojtópórázzal a nyakán.Az információk alapján azt a következtetést tudjuk levonni, hogy Wegera és csapata okozta Bogár halálát amit a rendelőre akartak hárítani.


Úgy gondolom, hogy ennek az ügynek lesz még bőven folytatása, nem fogtok lemaradni róla. Megírjuk.bottom of page