top of page

Wegera György nácikhoz hasonlította a magyar állatorvosok egy részét.

Tegnap került ki egy élő video Wegera György facebokos oldalára, melyben ismertette Bogár kutya boncolási jegyzőkönyvjét.


Mi is nagyon vártuk már ezt a papírt, amiben végre benne van a kutya halálának oka.


Wegera felolvasta tőmondatokban, hogy mi áll benne. Sajnos az eredeti példányt nem hozta nyilvánosságra, csak olvasott belőle pár részletet.


Bárki, bármilyen papírt nyomtathat és olvashat belőle azt amit hallani akar a nagyközönség, de a vádolás messze áll tölünk. Az állatvédő hosszasan magyarázta, hogy nem ők ölték meg a mentett kutyát és alapítványa nem felelős.


Továbbá, azt is hozzátette, hogy soha nem fog kideülni Bogár halálának oka.


A kutya halálának napján azt mondta az alapítvány egyik munkatársa, hogy Bogár gégéjét elroppantották és amiatt fulladt meg, a boncolási jk-ban viszont az áll, hogy nem tört el egy csontja sem.Úgy látszik örök rejtély marad Bogár halála is.


Wegera György a náci Németországhoz hasonlította a magyar állatorvosok egy részét, Primavet-el az élen.


Attól tart, hogy meg fogják ölni a mentvényeit.


Szerinte az orosok összefogtak ellene és nem ápolják a jövőben kutyáit, erős szavak ezek melynek van büntetőjogi következménye, kiváncsian várjuk a fejleményeket.

1 Comment


Kornélia Nagy
Kornélia Nagy
Sep 23, 2019

Ez így nem igaz! Nem mondta ki,hogy ki mire gondol,az más! az,hogy félti az állatokat elhiszem,és nem szívesen vinném egyikhez sem!Bogár halálát miért nem tárják elé!Ha nem lennének vétkesek nagy hanggal tiltakoznának,de hallgatnak! Cinkosok közt vétkes aki hallgat!Egy ember,aki amire képes megtesz mindent,azt ki kell csinálni,ez nem változott az évek során! Wegera györgy is hibázik,hiszen nem tévedhetetlen,de olyan kutyusok élnek,és mozognak,akiket más helyen már altattak volna! Had tegye nyugalomban a dolgát! A Bőre színe? Van már itt minden bőrszín,neki nem kell napoznia,úgyis ártalmas! De szomorú,h. ez ma még téma!!!!!Nem is csodálom,h. félti mentettjeit! ki tudja mit adnak be a kutyusnak!? nehéz menet lesz ez még!!

Like
bottom of page