top of page

Három hétig kereste kutyáját, alig pár száz méterre volt egy betonoszlopra felkötve -HERNÁD

Szombat este értesített a Speciális Állatmentő Egység, hogy Hernádra készülnek egy borzalmas eset kapcsán, és szívesen látnak ha szeretnénk az esetről írni.A cikk nem tartalmaz képeket, pont azért, hogy bárki el tudja olvasni Bukfenc kutya történetét. Aki bírja az ilyen képeket, ITT megtekintheti.


A helyszínre érve egy felakasztott kutyát láttunk aki már legalább egy hete lógott egy vastag dróton egy beton oszlopra kötve.


A rendőrök hamar kiértek a helyszínre és értesítették a bűnügyi helyszínelőket.


Ki lehet mondani, hogy a kutya nem saját magát akasztotta fel, hanem valaki szándékosan ölte meg.


Nem tudni, hogy percekig, órákig vagy akár napokig szenvedhetett, de az biztos, hogy kínok közt halt meg.


Itt szeretném megjegyezni a kiérkezett két nyomozó munkáját. Alázattal és profin vezényelték le a helyszínelést. Le a kalappal!


Időközben kiderítették a gazda kilétét is aki amikor meglátta szeretett kutyáját egy betonoszlopon, azonnal összetört, sírva simogatta egykori szeretett kutyáját, Bukfencet.Bukfenc négy évet élt, valaki úgy gondolta, hogy neki elég ennyi.

Valaki istent játszott, és kínok közt vette el életét.


Ennek a valakinek bűnődnie kell!


Meg kell találni azt aki ilyen barbárként játszadozza istent.

Ki tudja, hogy mennyi életet vett el eddig, és ki tudja, mennyit fog még?!

Büntetlenül.


A Speciális Állatmentő Egység vár minden olyan információt aminek segítségével ki lehetne deríteni a gyilkos kilétét. Ha bármilyen információval tudsz szolgálni, ITT megtalálsz minden infót, hogy hogyan adhatod névtelenül tudtukra.


Aki ennyire kegyetlenül veszi el egy állat életét, az nem riad meg a radikális dolgoktól, ezért azt gondolom, hogy nem Bukfenc kutya volt neki az első áldozata, és valószínűsítem, hogy nem is az utolsó.


Találjuk meg!

Segíts egy megosztással!Comments


bottom of page