top of page

Haldokló lova miatt kérték számon a milliomos üzletembert, a válasza: "Elvágom a torkod"

Rudabánya és Szuhogy között! Láttam, hogy valami fekszik a mezőn! Már van tapasztalatom sajnos ebben! Visszafordulok, kiszállok és igazam lett!

- Kezdi posztját Gábor
Gábor egy magatehetetlen lóra lett figyelmes aki feküdt egy mező kellős közepén.


Mikor közelebb ment látta, hogy az állat a halálán van, testét sebek borítják és nagyon sovány.


Még él, még! Kitudja meddig! Képek nem adják vissza az állapotát! Két hátsó lába súlyosan sérült! Az oldalán nincs már bőr...Szörnyen néz ki, és jelenlegi állapotáról sajnos semmit nem tudni. Nem tudni mi van az állattal, él-e még vagy már valaki eltüntette-e.


MEGÉRKEZETT A TULAJ


Megérkezett a tulaj is, Tudja mindenki ki Ő! Nevét direkt nem írom ide! És közli velem, hogy takarodjak anyámba, vagy "elvágja a Torkom és a Beleimet az úttestre ontja!" Nem elég, hogy egy állatkínzó, de még életveszéjesen meg is fenyeget?

- Gábor Bodnár-Imri


Milliárdos pályázatok


A tulaj tehetős, milliárdos pályázatokat nyert, erről a NÉPSZAVA írt bővebben 2 évvel ezelőtt. Olvasd el itt.Rudabánya weboldalán a díszpolgárok között szerepel a tulaj nevével megegyező név.

Ebből arra lehet következtetni, hogy még díszpolgár is az állatkínzással gyanúsított férfi.


Valamint a Magyarországi Arablótenyésztők Egyesülete weboldalán is szerepel mint tag.


Tehát adott egy férfi, aki egyszerre lehet tenyésztő és állatkínzó is.

És ezt megkoronázza egy halálos megfenyegetéssel is.


Mivel gazdag és befolyásos, valószínűleg nem fog megbűnhődni tetteiért, ugyanis volt már hasonló eset, mint azt a poszt alatti kommentek között lehet olvasni.

Egyedül kevés vagyok! Jártunk már bíróságra egy másik lova miatt! És mit értünk vele? És ellőtte is, meg ezután is volt és lesz még ilyen...


bottom of page