top of page

Megtalálták Pepsit, a budapesti gyilkosság után eltűnt kutyát

Pénteken este egy 25 éves férfit meggyilkoltak a 28-as villamoson, mert nem engedte, hogy megsimogassák a kutyáját. A gyilkosság után a Pepsi nevű egyéves törpe pincser leugrott a villamosról és elszaladt. Szinte az egész város őt kereste, és mostanra sikerült megtalálni.

A férfi az egyik barátjával utazott a 28-as villamoson, amikor odament hozzájuk két férfi és egy nő. Meg akarták simogatni a 25 éves férfi kutyáját, de ő a koronavírus veszélye miatt nem engedte, ezért összevesztek.



Az egyik támadó ekkor elővett egy kést és leszúrta a férfit, aki a helyszínen meghalt.

A gyilkosság után a kutya ijedtében leugrott a villamosról a következő megállóban és elszaladt.


A nő, aki megtalálta Pepsit az Origónak elmondta, hogy ő is a VIII. kerületben lakik, és látta, hogy egy aranyos kiskutyát keresnek, ami a kerületben tűnt el. Megosztotta a bejegyzést, mert sok ismerőse lakik a környéken. Később valahogy mindig visszatért ehhez a bejegyzéshez és folyton ezen gondolkozott.


A kutya jól van.


A rendőrök a bejelentéstől számított 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt, valamint egy nőt, majd a közelben található MÁV-telepen a 43 éves L. Jánost is. Az ügyészség ma javasolta a két férfi letartóztatását, valamint hogy a 29 éves nő kerüljön bűnügyi felügyelet alá. A bíróság ma fog dönteni az ügyben. 



bottom of page