top of page

Megszólalt a gazdi akinek a kutyáját agyonverték

Balázsék keddi rádióbeszélgetésében szólaltatták meg a gazdit, aki elmondta, hogy internetes szolgáltatón keresztül foglalták le a szállásukat.


Hetfőn érkeztek ahol egyedül voltak vendégek, kedden délelőtt kint játszott a kutyával a gazdi, majd mikor bement hallotta, hogy a kutyájával valaki ordibál. Másnap folytatódott ugyan ez.




Szerdán, a kutyagyilkos azt mondta felrúgja a kutyát, majd mikor a gazdi elindult a kocsija felé a kutyával, a recepciónál ott volt a férfi aki a telefonját nyomkodta, így a gazda szerette volna megbeszélni vele a konfliktust.


Mint kiderült ő egy szomszéd, és nem tetszik neki a kutya, mert félt tőle.


Másodjára már elmondta, hogy ő a tulaj. Majd szó szót követett, eltette a telefonját, és a recepciós pult alól elővett egy rudat, és elkezdte ütni a gazdát. Többször is megütötte az alkarját a gazdinak, majd eltalálta a kutyát is. Aztán elővett egy kapát is, amivel újra elkezdte ütlegelni. Majd földre kerültek, ahol a gazdi és a kutya is vérben úszott. Majd azonnal elmentek egy állatorvost keresni. Az orvos azt mondta, hogy menthetetlen a kutya, mert koponyáját érte az ütés.


További részletek: 1 óra 20 percnél kezdődik.



bottom of page