top of page

Állat-mentőszolgálatot indít egy újonnan megnyílt állatkórház. Vidékről is igénybe lehet majd venni

A Supervet névre keresztelt állatkórház a mai nap folyamán bejelentette, hogy mentőszolgálatot is igénybe lehet majd venni náluk.Hiánypótló szolgáltatásról beszélünk, hiszen ha vidéken lakik az ember és zárás után történik valami a házikedvencével, teljesen ki van szolgáltatva, mert csak nagyon kevés helyre viheti.


Egyelőre nem tudni, mikor indul maga a kórház, de egy poszt alatti komment szerint már csak egy engedélyre várnak. Napokon belül kinyithatnak és ezzel együtt a szolgáltatás is elindul valószínűleg.

Örömmel jelentjük be, hogy a Supervet nyitásával egyidőben elindítjuk MENTŐSZOLGÁLATunkat is, így minden nap este 6 óra után a kórház 2 órás sugarában vállaljuk a beteg házikedvencek kórházba szállítását!

Mint írják, Budapest 2 órás vonzáskörzetében lesz elérhető szolgáltatásuk, és délután 6 órától vehető igénybe.Árakról egyelőre nem közöltek semmit.Arra a kérdésre, hogy milyen árkategóriás lesz és helyileg hol lehet majd megtalálni, ennyit írtak:

A XX. kerületben lesz, felső kategóriás gépekkel dolgozunk, szuper orvosokkal. Próbálunk árazásban középen maradni, terveink szerint pár nap és nyitunk

Pár nap és vidéken is biztonságban tudhatják kedvenceiket az emberek.

Ha szeretnél többet megtudni az állatkórházról az alábbi linken el tudod érni:


Comments


bottom of page